Citiraj:
Autor Gigi1
Lik je žešći koljač, treba ga izbaciti iz nogometa, ali ovo svjetsko je bio miran ko bubica(sve do Zidana), čak 120 min. igranja nije napravio niti jedan prekršaj(ono kada je ušo radi ozljede Neste pa sve do druge tekme do onog crvenog protiv Australaca ak se nevaram-a niti to nije bilo za crveni).
A kaj se tiče Zizua, ovakva reakcija nije prvi put. 98 protiv Saudiske Arabije je pregazio igrača(koji je simulirao) i dobio crveni i suspenzuju 2 tekme ak se nevaram, a kaj se tiče udaranja glavom i to je napravio protiv Borisije Dortmund u ligi prvaka-mislim Jurgenu Kohleru(obrambenom-ne Janu iz Češke)-pogodio ga je glavom u nos i razbio mu nos-isto ko materazija u prsa samo Kohlera direkt u glavu, tak da niti zizu nije nevinašce, ali to me previše ne dira glavno da sam si ja digo 500 krznrnih kunića 
|
Sad ti je kobog žao kaj nisi stavio više na kladari
Kaj se tiče Materazzija-kad ga je već išao drmnut trebao je bar po pi*ki a ne ovak...
Mislim-ako su Didulicu razapeli zbog jednog pregrubog i namjernog starta ovog bilmeza su trebali zatvoriti doživotno...