View Single Post
Staro 09.07.2006., 23:20   #71
mc_fish
the luda ribetna

mc_fish's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor iveumag
Ovo šta si pisao tko sebi plaća komponente kome stari ima para sin ga nagovori da kupi najbolje i to je to npr. kod mene (a i kod većine) ja si dosta teško skupim novce za neku komponentu i još moram vodit bitku sa tatom o kupnji te komponente i sad kad si netko moda kućište većinom mu stari pomogne i napravi dok netko radi sve sam skoro bez ikakvih savjeta pa nek se snalazi
krivo si svatio pouku...nemam ja nis protiv da starci kupuju klincima komponente...vec da ti isti klinci ne bahate komponentama koje dobiju...
svacas??kad vec dobijes budi sretan sto dobijes...a ne uf koju stojcinu imam...jer time jednostavno govoris : "ah stari ko te hebe tnx na parama sad odprhni..."ono malo postovanja

no dobro ovo je cisto ot...i sto fleks veli ruku na srce postaje vrtic...a sto se tice tebe zipi jnr...ma nemam nista protiv nikog sam da se ne bahati komponentama...nek se pohvali ma stovise nek veli kak je to radio da mogu i ja vidjet da ide...i tu je kljucna recenica "nek veli kak je to radio" jer nisam u zadnje vrijeem vidio puno odg na probleme

mc_fish je offline   Reply With Quote