View Single Post
Staro 09.07.2006., 03:32   #62
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
ovo ce biti poduze :)

Citiraj:
Autor iveumag
Sad bi ja trebao dobi bananu ovaj ban jer sam bahat i nabrijan

Da trebao bi dobiti bananu jer ako nemozes normalno komunicirati sa ljudima ja nevidim razloga da budes ovdje.

@TomRi

Iskreno ako sam se ja DOGOVORIO sa covjekom oko kupovine necega i on mi kaze da ce prodati nekome za neku sicu vise ja bi mislio da je taj covjek govno. A sada ti reci sta hoces. Ja sam par puta recemo popusio 50-100kn ali sam se drzao dogovora jer sam covjek od rijeci.

@Jelc

Ja se definitivno slazem da se postroze pravila i malo zesce kazne udare. Ti si stariji od mene pa zasigurno znas onu stari batina je iz raja izasla ili u ovome slucaju udari pa vladaj. Da sada nebi ispalo da sam tiranin ali tek nakon par dobro odmjerenih banana ce ljudi vidjeti da forum nije svacija "prcija" (tm by jelc )

@Atha

Ma ti si car nemoj uopce da te zamaraju postovi di je atha Eto ja par puta poslao link sa postom i to si rijesio promptno tako da stvarno obavljas posao modera super.

@Fleks

Gle ti si meni super onak lik iako imas svojih musica vise neg ja sjetimo se samo migracije na 2crowded . Uglavnom zelim reci da se ti precesto upustas u raspravu sa deckima koji jos perije nisu dobili tako da imho samo "odje" takve rasprave manje ces se nervirati.

@LadyBug

Prvo nebi se slozio jer definitivno se dovuklo mutavih klinaca na forum, iskreno mislio sam ja napisati post al reko mozda ce se rijesiti i bez toga.
Drugo nisu svi klnici sa "L" foruma ali ih ima dosta iako bi i oni bili dobri forumasi da im se malo pokaze zube.

@Hamm

Gle rista nije vazno kakav si ti ulet imao, ali ti si se zato potrudio biti normalan sto recemo od novijih clanova nemozemo ocekivati

@Slink

Ja tebe nerazumijem daj mi reci jeli rijesenje nekome spominjati rodbinu i sta ja znam ?
Eto po tome bi ja mogao samo zakljuciti da si neodgojen a jos manje upucen u normalne rasprave.
Nije uopce vazno koga fleks zna ili ne vazno je da pravila vrijede za sve i tu nema rasprave, btw fleks je isto pobrao ban tak da se mozes slobodno tjesiti ;

@Vucko

Daj vrati stari nick e nemrem se naviknuti da si neznam sto

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline   Reply With Quote