View Single Post
Staro 08.07.2006., 23:01   #43
iveumag
zippo61_junior

iveumag's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor mc_fish
umjesto da pisem sad kilometarski clanak ko na linksu(i rijesim vas muke citanja mojih tekstova,desifriranja,translacija,gubitka zivaca vremena...trus srac)(fleks se sijeca valjda)
cu sam rec jedno...svi imate pomalo pravo...isto tako cudno je kako se spomenuta ekipa ne usudi tu postat?!

i mene uzasno zivcira kad neko nece na nes odg...pa ond aja lijepo trazim u sigu i pmam:P da da pica sam znam...a pogotovo me zivcira kad me s enes pita i dobi odg...i onda po tome posere tipa ko te hebe...kaj ti znas itd...tbred 2x napravio...ald obro to je njegovo misljenje i kaj mu ja mogu..namjerno ga nisam prijavio!isto tak ekipa ispod 15 koji se hvale hardverom koji u najmanju ruku nisu sami platiti...ja od neke 12 placam svoje kompove solo...tek onda se imas pravo necime pohvalit...al tipa vidi vidi sto mi je tata kupio?!hm wow...zaprepasten sam...da mi starci zgrabe pod ruke pa di bi mi bio kraj...(oni koji me znaju, znaju da sam malo bolje stojeci)

i imam sam jedno pitanej za flexa...u koju ti skupinu forumasa spadas!?!?!
Ovo šta si pisao tko sebi plaća komponente kome stari ima para sin ga nagovori da kupi najbolje i to je to npr. kod mene (a i kod većine) ja si dosta teško skupim novce za neku komponentu i još moram vodit bitku sa tatom o kupnji te komponente i sad kad si netko moda kućište većinom mu stari pomogne i napravi dok netko radi sve sam skoro bez ikakvih savjeta pa nek se snalazi
iveumag je offline   Reply With Quote