View Single Post
Staro 08.07.2006., 20:21   #1
SrKi
Premium
Moj komp

SrKi's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
alienware i ostalo :)

ovako, zanima me gdje kod nas ima kupiti alienware konfiguracija (ako ima uopce) i koliko bi problizno bile cijene. gledao sam na njihovoj stranici, al to su cijene u dolarima i namjenje su americkom trzistu.

druga stvar, znam da vam je vise pun ********************c sastavljanja konfiguracija i da ima 100 takvih topica, al je stvar u tome da svogdje vidim neku drugu preporucenu konfu, tako da cu ja opisati za sto mi treba, pa vi nesto predlozite.

trenutno imam konfiguraciju staru 5 godina (amd athlon 1000, 256ddt etc.) i ne mijenjam cesto racunala. niti ih nadogradujem, tako da bih cijenio da imate to na umu, da sto duze traje za te novce.

komp koristim iskljucivo za gameing (igram w3 na b.netu i idem probati WoW) i za programe za faks.

raspolazem s 5000kn, bez monitora i ikakvih perifernih stvarcica, dakle samo kuciste i to je to. volio bi kad bi maticna imala sto vise utora za RAM i sto vise usb prikljucaka.

amd, intel, meni je svejedno, bitno je da tiho radi. i da, sto vise RAMa natrpajte, to mi je isto bitno.

puno hvala unaprijed

p.s. stvarno vas ne bi htio zamarati, al izgubio sam doticaj s tehnologijom, tako da stvarno nemam pojma kaj da zemim.
SrKi je offline   Reply With Quote