Pozdrav!
Nisam među mlađim memberima,zlatne godine prije(blizu 25tke

),pa da i ja nešto kažem.Pravila su ipak jasna,pa se nikome ne može zabranit pristup forumu samo zato jer je glup,kako bi rekli..ili manje informiran od vas,ili nas..
Nije uopće bitno,koliko je netko dugo na forumu,mislim da ima i kikića koji se skroz solidno ponašaju,možda ne znaju toliko toga o hw/sw ali zato je tu forum i tu ste vi/ja uključen..tu smo mi,da mu pomognemo...Nema se potrebe ustvari žestiti,neka ne zvuči pacifistički..jer sam ja zadnji na svijetu koji bi to ovdje zagovarao..ali tu su moderatori,kojih hvala Bogu ima

,pa neka ih prate i fino bananaju...Koliko puta sam i ja prvih mjesec/dva znao biti bahat,
pa kad su me lijepo upozorili,radim to sve rjeđe ili gotovo nikada..nema potrebe jednostavno...
Lijepo ili ignore,ili prijavite onome tko će ih počistiti.Nekakve trajnije sankcije mislim da su skroz besmislene jer samo potiču spam..tako da ako bannate jednog,loga se 5-6 njegovih frendova i imate narodno veselje klinaca i spamera..nema logike.
Ima stvarno korektnih ljudi,od athe,jelca,tora itd. moderatora..srky,hamm,deadeye - kralj poslovanja

,unknown je cool..ali uvijek je bilo i biti će freakova...da ne zaboravim spomenuti još par goodguyza..rout,madmax...ma ima ih Bože...fleks...eto nahvalio se ja..sad odo..:burn:
Pozdrav kolege !