View Single Post
Staro 08.07.2006., 18:38   #28
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Da se i ja oglasim.
Mislim da ovako nešto pišem po ko zna koji put, ali neka.
Prijavi post moderatoru – opcija koju ne vidi 99% forumaša.
Ovog bi trebalo banat – privilegija koju imaju samo moderatori, ostali imaju privilegiju „prijavi post…“ ; a dešava se>>>pogledaj točku 1.
Zašto, koga, kako i na koliko – ostavite ljudima koji se brinu oko toga. Sigurno imaju više informacija nego vi.
Vaše mišljenje je pravo koje imate, a isto tako ga možete i javno obznaniti. Što ne znači da će biti usvojeno. Dobra mišljenja i prijedlozi, naravno, uvijek dočekaju plodno tlo. Prije ili kasnije. Koliko ste zahtijevali ovaj ili onaj podforum, ovo ili ono – većina tih želja je prihvaćena do mjera i granica koje su nama odgovarale.
Vidim da neki korisnici obožavaju pod*ebavati druge, samo zato što misle da to mogu, iz ko zna kojih razloga. Ako vam se netko ne sviđa iz ovih ili onih razloga – igonre. Isto opcija koju većina korisnika ne vidi.
Koliko vidim, dosta vas bi bilo sretno kada bi forum imao samo tri gumba: banaj, obriši, spamaj. Ostali ionako ne služe ničemu, a implementirani su na ovaj forum jer nismo imali što drugo staviti u prazan prostor prilikom dizajna stranice….
Uglavnom, da ne duljim. Posao moderatora je to, to i to. „Posao“ korisnika je to, to i to. Posao admina i super modera je to, to i to. Vi se držite svog dijela, mi svog pe će to sve ličiti na nešto.
tor je offline   Reply With Quote