Citiraj:
Autor Ladybug
Al, to što nema ubijanja, naziranja ženskih gaćica koje se znoje sa anima crtića i inih svima primamljivih sadržaja.
|
Neznam samo zašto svi miješaju anime sa klanjem i sa hentai anime crtićima. HINT: Hayao Miyazaki i njegovi Howl's moving castle, Spirited away (u našem prijevodu Avanture male Chihiro, dostupan trenutačno na svim kioscima u RH za 39kn), Princeza Mononoke, Porco Rosso, Grave of the fireflies, Nausicaä of the Valley of the Winds. To su samo filmovi koje imam u zbirci, kamo sreće da mogu nabaviti/pogledati kompletnu njegovu filmografiju. Eto ovo bi ti po meni bio najbolji uvod u svijet anime.
Evo po meni ranije spomenuti Ghost in the shell ima jednu od kompleksnijih SF priča koje se po meni mjere sa remek-djelima SF-a tipa Blade Runner, ali većini ljudi se to nažalost svodi na komentare poput tvog i pitanja "A zašto ti sa 27 godina gledaš crtiće?"
A što se tiče dugovječnih "kvalitetnih" njemačkih serija možem ti nabaviti skoro sve epizode Cobre 11, pa uživaj. Lugarnicu nažalost neznam da netko skuplja
EDIT:moja isprika OT-u