Tema: Reprize
View Single Post
Staro 08.07.2006., 18:21   #13
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Ladybug
Al, to što nema ubijanja, naziranja ženskih gaćica koje se znoje sa anima crtića i inih svima primamljivih sadržaja.
Neznam samo zašto svi miješaju anime sa klanjem i sa hentai anime crtićima. HINT: Hayao Miyazaki i njegovi Howl's moving castle, Spirited away (u našem prijevodu Avanture male Chihiro, dostupan trenutačno na svim kioscima u RH za 39kn), Princeza Mononoke, Porco Rosso, Grave of the fireflies, Nausicaä of the Valley of the Winds. To su samo filmovi koje imam u zbirci, kamo sreće da mogu nabaviti/pogledati kompletnu njegovu filmografiju. Eto ovo bi ti po meni bio najbolji uvod u svijet anime.
Evo po meni ranije spomenuti Ghost in the shell ima jednu od kompleksnijih SF priča koje se po meni mjere sa remek-djelima SF-a tipa Blade Runner, ali većini ljudi se to nažalost svodi na komentare poput tvog i pitanja "A zašto ti sa 27 godina gledaš crtiće?"
A što se tiče dugovječnih "kvalitetnih" njemačkih serija možem ti nabaviti skoro sve epizode Cobre 11, pa uživaj. Lugarnicu nažalost neznam da netko skuplja

EDIT:moja isprika OT-u
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.
Pomo je offline   Reply With Quote