Evo uzeo sam jucer 1GB SuperTalent CL3, onu sa HS-ovima na sebi, vjerujuci mnogima sto tvrde da je to Samsung UCCC, medjutim kada sam je doma ubo i malo testirao, mene sve upucuje na to da nije ... :mad:
Naime, memorija ne redi stabilno niti na 235MHz ... mislim, sve radi OK, SuperPi odvrtio 16M bez problema, 3dmark vise puta, COD igrao sat vremena, ali Prime95 izbaci error vec nakon 5-10 min. Pokusao sam na 2.7 i 2.8V sa latencijama 3-4-4-8 i 3-4-4-10 i isto. Sve OK osim Prime-a. Voltazu nisam dizao vise od 2.8V jer mislim ako je UCCC da nema smisla (trebalo bi joj 2.8V bit i vise nego dosta za 235), a i mema je na toj voltazi prilicno topla.
Uglavnom, trenutno na 225MHz 2.7V 3-4-4-8 sve radi super stabilno, cak i Prime. Mozda bi potegla i na 230, ali nije mi se vise davalo isprobavat.
Inace, na 240MHz@2.8V nece ni da cuje - niti do welcome screena ne dodje. Tada sam definitivno zakljucio da chipovi nisu UCCC.

Evo, sad mi vrag nije dao mira i spustio sam latencije A64tweaker-om na 3-3-3-8 pri 225MHz i 2.7V i vrti Prime bez greske evo vec 25 minuta (nije da je dokaz neke superstabilnosti, ali eto).
Eh sad, po vama, koji bi to mogli bit chipovi? Ne da mi se skidat HS radi jamstva ...