Citiraj:
Originally posted by msvrtan
nisam bas ziher u to s 64kb wma...ali podrzavati ja mislim mp3pro kod kojeg to vrijedi...
one slusalice su "ubi me boze spage"...pogotovo posto nisam skuzio kak nataknem napu na tu ogrlicu..a i kad bi nataknuo visilo bi mi na trbuhu..tak da to i kad bih mogao nebih...ali sam hodao samo s njim prikacenim samo na slusalicama..nece pasti nikako...
|
daaaaaaaaaaaaaaaaa!
mp3 pro rulz... ja sam jedan od njegovih prvih pobornika.
wma ću danas probati... ali podržava, to je 100%.
ali zašto te slušalice nemaju neku opciju da se može furati u džepu ??? mislim... dobra je ideja s onom špagicom, i namučio sam se ko mladi majmun dok nisam usio provući, ali je OK.
ali nisam neki peškić (makar nemam ništa protiv njih) da to furam ulicom "vidi kaj ja imam" ... mislim.. sad ga furam u padže, i imam svoj slušalice koje još na sebi imaju regulator glasnoće. i sve je super.
dobro su rekli u bagu... pluseva ko u priči, minus: "kolajna" slušalice
greater powers final waves (alcohol hypnosis +30, self) bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night) misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius) summon unknown female (demoralise +75 on target)
artifacts of choice tv remote (hibernate +20 on self) lounge chair (fortify sleeping +60 on self) linux (destabilise system +45 on target)
little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable. Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
|