Citiraj:
Originally posted by msvrtan
evo bio ja danas tamo i kupio pa-26 .. ali za 657kn..nazico sam ih na online popust..kak to da si ti horza platio 680kn?
a decki su zakon..iskopali mi 5 komada...rastavili,sastavili...ma zakon..kuze se i znaju kaj je sta(a ne ko u hgspotu kad gleda u mene ko tele u sarena vrata jer ga pitam da li imaju tbred b xp procesor...pa me pita kaj je to tbred b jezgra..)...i pristojni su i ljubazni...ma deckima svaka cast..imaju ogroman izbor robe po super cijenama..od sad sve kaj mogu kupujem tamo!!!
a i pitao sam ih o firmi..oni postoje dugo samo kaj su bili locirani u donjem stupniku...negdje kod mercatonea...a sad su se preselili...tako da smo i tu misteriju zgotovili...
|
možda zato kaj si ti naručio online i platio kešom ? nisam siguran, ali mislim da je to onda 2x13%. ja sam vjerovatno dobio samo popust na cash, a ne na online... a možda su i spustili cijenu. kako bilo, player je odličan. ali slušalice su koma, tak da furam svoje.
BTW.. jesi probo možda slušat 64kbps WMA ? navodno zauzima dosta manje mjesta, a ista kvaliteta ko 128kbps mp3. inače, sad si prije nego što stavljam na player, svim mp3-cama spuštam kvalitetu na 128. više nema smisla, jer je zvuk odličan.
greater powers final waves (alcohol hypnosis +30, self) bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night) misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius) summon unknown female (demoralise +75 on target)
artifacts of choice tv remote (hibernate +20 on self) lounge chair (fortify sleeping +60 on self) linux (destabilise system +45 on target)
little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable. Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
|