Citiraj:
Autor joolka
...nekidan sam malo zgreba boju na kalosu (zadnji branik) nista nije ulupljeno samo malo boja skinuta,ima li kakva polir boja ili nesto slicno da malo to premazem da me ovi ne deru sa kunama gori sta popravljaju...boja je metalik siva !!
|
Uvjek se mora imati mala doza korekturne boje od laka kojeg imas na autu. Ili original koji prodaje proizvodjac ili kod lakirera koji ti slozi jednaku.
Nisi u Zagrebu pa ti nemogu dati savjet kome da odes.
Ali odi u najbolju auto praonicu koju imas u gradu.
Operi ga i zamoli da ti stave korekturu na to mjesto. Nakon toga pod (ovisno) malim brojem okretaja ce ti ispolirati to mjesto i neces uopce znati da si imao ogrebotinu. Svaka bolja praonica to ima. Cijena ce biti simbolicna tu nema nikakvog posla. Ako si redovita stranka u pojedinim ti nece naplatiti nista, dobra volja.
U Zagrebu kod Madjara to rade svaki dan kad im netko dodje sa slicnom situacijom. Ili, odi do svog auto dilera i kupi sam korekturnu boju. Kod nas dolaze male tube sa kistom + zastitni lak.
Isto moras oprati prije da bude podloga cista, apliciras lagano, 30-45m nema pomicanja auta, nakon toga apliciras zastitni lak (ako ga dobijes) i gotov posao.
Prva opcija je bolja, jer oni to rade rutinski.