U pravilu, vec sam imam neke okvire, i sam znam sto bih uzimao, ali zanima me i misljenje ostalih.
Molim samo konkretne odgovore, ovo ce biti racunalo za jednu dragu mi osobu.
Racunalo ce biti za Home Use, dakle Word, koji DIVX, Solitaire i slicno... Nista posebno.
Svih 6k kuna se NE MORA potrositi.
Neka postoji i opcija sa 17" LCD i sa 17" CRT. Znam da bi onda ova druga opcija sa LCD bila nesto slabija, ali ne u toj mjeri da je racunalo za baciti.
Osnova neka bude s939, disk je dovoljan 80Gb, nemaju potrebu za vecime.
Neka postoji i graficka, ali ranga x300 ili x550 maximalno. Jer zaista, Solitaire ce se jedino vrtiti, no ne zelim nista prepustiti slucaju, pa neka postoji barem neka graficka kartica.
Printer ce biti iz Ventexa, Canon Pixma ip1600 za 375kn, dakle od 6k kuna sigurtno oduzmite taj iznos, i kako sam rekao, ne mora se svih 6k kuna potrositi.
Sto se mene tice, bilo bi najzgodnije sloziti neku stabilnu, solidnu, naravno non-gamersku konfiguraciju ali sa LCD-om.
Mis, tipkovnica i zvucnici (nista posebno) su poterbni.
Sve treba biti iz VE-Mila, !eventualno! ako mislite da se nesto moze naruciti i da je to zaista povoljno i potrebno, neka bude iz Zgb. Najvise bi mi pasalo kada nebih morao slagati konfiguraciju doma, ali nije niti to neki problem.
Kako i znate, uskoro se otvara Links u Rijeci, pa bi po pitanju garancije onda i to bilo ok, odnosno da je i cijela konfiguracija od tamo. No, muci me slanje konfiguracije odozgo, jer bi mi to bio samo dodatni problem. Ne mogu biti doma ujutro kada dolaze gelipteri iz kurirskih sluzbi, pa bi mi to popodne donijelo samo dodatnu zafrkanciju.