Glup problem, naizgled bezazlen, al me već živcira i luda sam jer ga ne znam riješiti. Krenulo je s tim da nisam vidla ničije ni avatare, ni custom smajlove, niti bi mi dopustio da sendan/receivam fajlove preko MSN-a. Koristila sam onaj "stari" msn, i prebacila se na Live Messenger, i stavila plugin Msn Plus. (kompatibilan je sa Liveom). Nakon disejblanja Win Firewalla jučer, vidim avatare i nekako jedva primim fajl, al ne vidim smajlije.
Što sam sve probala:
1. reinstaliranje MSN-a, uninstaliranje dodatnih plugina (MSN plus koristim). Probala sam i sa, i bez plugina, problem ne prestaje.
2. Uninstall avasta, install AVG-a.
3. Gašenje ZA firewalla.
4. Gašenje Windows firewalla
5. Gašenje connection firewalla (i ono u CP-u i ono od Iskona)
5. Turn offala sam u ZoneAlarmu IM security SKROZ.
6. u ZA-u je MSN-u POTPUNO dopušteno sve preko MSN-a, Mesengera, sve sve sve.
7. naravno, i u samom MSN-u je enejblano da šaljem/receivam custom smileys.
8. Cookie Control je POSVE disabled (u ZA), kao i Ad Blocking.
OVO mi je u ZA>Firewall>Internet Zone Security>custom (napomena: dodatno sam allowala 1080 portove jer sam i to našla negdje u MSN-u da je to port koji koriste... ni TO nije pomoglo...
9. Čak i u CP>Windows Firewall sam u Exceptions stavila da ne dira MSN i LIVE MSN i sve to.
10. Administratorski je account.
11. Googlanje (ne znam ni kaj da googlam, sve sam nasumce išla...)
Mislim da bi to bilo sve. Više sam luda, i nemam ideja, i neću više ništa dirati jer ću na kraju sve živo allowati i posve ogoliti zaštitu svog kompa. Ostale animacije drugdje vidim, da napomenem i to. Skinula sam i neke druge firewalle (Sygate), al još nisam išla stavljati novi firewall, jer je MSN prije, sa istim firewallom radio normalno. Nekako je to krenulo nakon što sam stavila avast, čini mi se...
Imam ZA, AVG, Adaware, S&D, Ewido, CWShredder i CCleaner...
POmozite nOObici

jer će poludit i reinstalirat Windowse lol.....