View Single Post
Staro 06.07.2006., 16:37   #61
TomG
®

TomG's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Gabre
ajme, ajme, kako trkeljate gluposti i opet prodajete pamet o automobilima, a 70% tu vas ni nema vozačku dozvolu niti je ikad vozilo auto.

budala je što je vozio 300km/h na autoputu? a gdje da ga vozi drugdje?

najjači ste mi vi koji govorite da su takve brzine za trkaću pistu... LOL. a ajde mi nađite pistu u hrvtaskoj, ma kakvoj jadnoj hrvatskoj, i u europi koja je otvorena za javnost i na kojoj se možeš voziti 300nasat...

taj merc je Brabus, vozili su ga u Automotivu (ili tako nekoj emisiji na TV-u), i oni su ga vozili preko 300nasat, i to usred bijela dana, i sa drugim automobilima na autoputu.. i ništa strašno... a i neki dan sam ga vidio uživo kod moje zgrade.

ljudi imaju dojam da auto sa 300kmh LETI... e pa ljudi, NE LETI.... vozio sam se u takvoj Sklasi, slabijeg malo motora, 250kmh, i vjerujte, taj auto to bez problema podnosi.. bolje rečeno, ne osjeti.
a vi koji pričate da mu je ovjes slab, da će mu se razletit turbina i slične gluposti, mogu samo reći L O L
Owaj Gabre je Gabre sa mojim mozgom...Nemogu vjerovati isto misliš što i ja...: cheers2 ne stvarno ja to pookušavam reci ,ali me neide tipkanje...MISLIM OBJASNITI
TomG je offline   Reply With Quote