Citiraj:
Autor Gabre
ja bi htio skinuti one ultra drivere, ali odakle? ofcors, isto NGO, ali za karte sa više od 256mb rama.. 
|
Gabre to su ti isti drajveri samo odaberi pri instalaciji ultra postavke ovako:

Uostalom siguran sam da ces imat koristi od tih 512Mb kad tad...ko zna mozda s ovima nades svoj weet spot! :clap:
Onda u COD2 digni na extra i stavi dx9 pa izvrti!
Ajde pa javi kako vrte...
Citiraj:
Autor Ozy
Inače ATI optimized driveri,pa to neću downloadat a kamoli stavljat,neka vama sve leti i svi sretni,ali mogu ja sebi samo zamisliti kakav je to ćušpajz ako su oni to radili kad neznaju CCC napravit da liči na neshto;a i mislim se naročito kakve su to optimizacije...da mi je samo znati (hint : 3D MArk,NeVidia i ATeIst... )
|
ccc... sta si tako pesimistican... Zavrti ih pa reci svoje misljenje! Ja sam siguran da su napravili dobro svoj posao za razliku od nekih prethodnih izdanja koja i nisu bas tako dobra bila... Ovo je pun pogodak ako se mene pita! Sta se tice CCC a sta ce ti? Pa i neki drugi su olucili da ih uklonu iz svojih modanih drivera. Ima puno bolij nacina da se ostvare zeljene postavke ako izuzmemo onaj preko CCC. Zar nema?
Inace proba sam i HL2 i takoder odlicno ide i izgleda. Produkcija Filmova i DVD-a je : goood :