View Single Post
Staro 06.07.2006., 13:17   #22
G0RKI
Premium

G0RKI's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Gabre
ja bi htio skinuti one ultra drivere, ali odakle? ofcors, isto NGO, ali za karte sa više od 256mb rama..
Gabre to su ti isti drajveri samo odaberi pri instalaciji ultra postavke ovako:

Uostalom siguran sam da ces imat koristi od tih 512Mb kad tad...ko zna mozda s ovima nades svoj weet spot! :clap:
Onda u COD2 digni na extra i stavi dx9 pa izvrti!
Ajde pa javi kako vrte...
Citiraj:
Autor Ozy
Inače ATI optimized driveri,pa to neću downloadat a kamoli stavljat,neka vama sve leti i svi sretni,ali mogu ja sebi samo zamisliti kakav je to ćušpajz ako su oni to radili kad neznaju CCC napravit da liči na neshto;a i mislim se naročito kakve su to optimizacije...da mi je samo znati (hint : 3D MArk,NeVidia i ATeIst... )
ccc... sta si tako pesimistican... Zavrti ih pa reci svoje misljenje! Ja sam siguran da su napravili dobro svoj posao za razliku od nekih prethodnih izdanja koja i nisu bas tako dobra bila... Ovo je pun pogodak ako se mene pita! Sta se tice CCC a sta ce ti? Pa i neki drugi su olucili da ih uklonu iz svojih modanih drivera. Ima puno bolij nacina da se ostvare zeljene postavke ako izuzmemo onaj preko CCC. Zar nema?

Inace proba sam i HL2 i takoder odlicno ide i izgleda. Produkcija Filmova i DVD-a je : goood :
G0RKI je offline   Reply With Quote