što se motorola tiče, imao dvije, bile više na servisu od siemensa koje sam imao. fascinantno je da telefon ima uprogramiranu poruku "ne mogu puniti" koja se ponekad pokaže na displayu kad se ubode punjač. dakle, telefon je prepoznao da je punjač uboden ali iz nekog razloga ga ignorira. višestruko iskapčanje i ukapčanje punjača na kraju urodi plodom, te punjenje započne. poznajem 5 ljudi koji su imali motorolu i SVI su imali isto iskustvo. nosim v547 u servis (ram3) i tip prije mene ima isti problem s mobom. dođem ja na red i velim serviseru da je i kod mene isti problem i pitam kaj je to normalno na motorolama pošto mi se isto dogadjalo i sa v300. ma neee - veli lik. predam telefon, ubacujem sim card u drugi mob a lik iza mene u redu kao uzrok kvara navodi istu stvar ko i ja i tip prije mene. sama činjenica da su likovi iz motorole ubacili obavijest "ne mogu puniti" pošto su svjesni da će mob ponekad ignorirati punjač govori sve o proizvođaču. pa kaj im je problem, ak ovo ne valja, napravit najobičniji nokia jack na punjaču koji uvijek pouzdano radi. masu puta mi se žena (oduvijek na nokii) smijala dok sam ja ukapčao i iskapčao punjač iz moba. na kraju sam i ja prešao u nokiin tabor i kupio 6131. prezadovoljan. znam za te probleme na v300, v547, v525, e550 i v600. kak je stanje s v3 serijom nemam blage veze al fakat više nisam imao živaca zahebavat se s motorolom.
sorry na podužem postu al ponukan je nečijom izjavom da nije čuo za kvarljive motorole : lol2 :