View Single Post
Staro 05.07.2006., 21:53   #1
Traitorous_8
Registered User

Traitorous_8's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Experti, pomoc!

Poz!

Danas sam konacno nakon 5 godina kupio novi komp, i sve sam super pazljivo poslozio, i kad bi ga isao prvi put upaliti i vidim da imam frku.

Kod prvog ukljucenja su se culi beepovi, iskljucio sam sve, jos provjerio i vidim da nisam spojio kabel od napajanja na plocu koji sluzi za graficku (EZ_PLUG), spojim ga, ponovo upalim komp, i ovaj put nije bilo beep-anja, ali nema boot-screena nikakvog, nije bilo ni prije(kad nije bio PSU molex u EZ_PLUG-u).

Dal sam sj...o plocu jer nisam to prvi puta ucinio a upalio sam komp bez tog pomocnog napajanja za graficku?

Ploca je inace ASUS P5N32-SLI DELUXE, CPU je Intel na 3.0, 800MHz FSB, graficka je 128MB, Asus.

Sad mi se komp pali cim utaknem kabel u napajanje, ali uopce nema boot-screen-ova, nema inicijalizacije BIOS-a, ventilatori se vrte, al nothing happens more...:mad:

Please, help

Hvala unaprijed puno!
The complexity for minimum component costs has increased at a rate of roughly a factor of two per year ... Certainly over the short term this rate can be expected to continue, if not to increase. Over the longer term, the rate of increase is a bit more uncertain, although there is no reason to believe it will not remain nearly constant for at least 10 years. That means by 1975, the number of components per integrated circuit for minimum cost will be 65,000. I believe that such a large circuit can be built on a single wafer. - Gordon Moore
Traitorous_8 je offline   Reply With Quote