Citiraj:
Autor Bubba
Covjek je bio znanstvenik a ne Niko Kranjcar...
|
ne razumijem, ali nije ni bitno.
Nadam se da će se okupiti dosta ljudi na otvorenju centra, jer je bilo krajnje vrijeme da se tako nešto napravi i obnovi. Često bih svratio do njegove kuće i svaki put me baci u razmišljanje kako je moguće da se jedan svjetski genij rodio baš tu kod mene, u ovoj maloj zemlji, u ovom malom selu, pa se zamislim, možda i ja imam šanse da izmislim nešto pametnoga... ima još vremena..

vjerojatno je nešto u vodi ili zraku...
e da, a znate zašto se pravi centar?
zato jer se financira iz vana.... ameri... naravno, da se pitalo RH ovaj projekt bi vidjeli nikada.. jeste pogledali slike izgradnje?
Čovjeku je otac bio pravoslavni svećenik, ali mama hrvatica koliko znam. iliti kako bi se reklo u mom kraju, polutan.
A zaboravio sam napisati još jednu stvar. U Gospiću na glavnom trgu je bila statua iliti veliki kip Tesle kako sjedi i čita. Jedino u Gospiću i na Niagarinim slapovima (mislim) su postojali takva dva ista kipa.
A Hrvati koliko su obrazovana i načitana nacija, i znaju cijeniti vrijedno, su fino u ratu MINIRALI taj kip i raznijeli ga u komade... i odvezli u smeće.... žalosno.