Kao prvo, pravo je svetogrđe kupit konfu od 6 milja sa takvom grafom !? (GF7300GS) . Oćeš gledat ili encoditat divx ? Ako ćeš gledat onda ok ali Athlon64 3000+ te neće usrećit pri encodiranju, evo ja sam u subotu sastavio konfu za legu od 5 milja i sve leti ali divx ubi bože ! Taj proc je sporiji od ovog mog iz siga 30 min po pasici za film koji traje sat i pol. Sad sam stavio film od 2 i pol sata i prva pasica će ići 2h42min a druga cca 2 i pol h, ukupno 5h10min. Moj to zdere oko 4 sata... Idu igrice, sve općenito radi bolje nego moj proc ali evo.. u praktičnom primjeru je spor a s tim divx-om se najviše zezam. Taj LCD ispod 2000kn te neće usrećit jer za te pare nema šanse da imaš sliku kao CRT od 1000kn no opet ako se ne igraš, manje ćeš primjetit. Za neki Normalni LCD, znači ne vrhunski treba coltat bar 3000kn. Ako sad imaš CRT kad kupiš taj LCD imat ćeš osjećaj da si prešao sa konja na magarca i samo više mjesta na stolu... AM2 ? Kako je došao tako će po svemu udeći brzo i otić pa što se tiče nadogradnje proca i to je upitno... Za ono što si naveo da će tebi komp koristiti, moje je mišljenje da ti je cjela koncepcija tj. vizija novog kompa pogrešna.