View Single Post
Staro 02.07.2006., 23:16   #41
kArLo
Premium
Moj komp

kArLo's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Kad su vec gluposti u modi...imam ja jednu pričicu-
Nazalost nemam slika jer u tom trenu nije se nitko sjetio poslikati...

Ulavnom, jedan lik koji je samnom studirao prve dvije god, pa je onda bestragom nestao bio nesto cackao po windozima i non stop ga nesto disk za***************avao (komp je bio neki cele 300, a disk od 2.nesto GB, ne sjecam se proizvodaca).
Ono, lik je bio totalna pukotina. Bio s***************o 3 nova Athlona 2000+ jer ih je ubadao u s***************anu plocu uvijek iznova (i onda se isao svadati u vemulj kako mu stalno daju lose procove : roller : , likovi u vemulju dobivali zivcani slom)

Uglavnom...poludio on na disk...izvadi ga iz kompa i onako energicno ga baci na pod i pocne sutati po sobi.
Ja i drustvo gledamo i kocimo se od smijeha: roller :
Kaze on "E sad cu ga razbit...nece on mene zaje..."
Onda ga lik baci sa 2 kata na parking dolje i zamalo pogodi auto...
Mi amenovani od smijeha....gotovo da pisamo......
Onda ti on uzima cekic i odlazi dolje i pocne ga lupati cekicem (!!!!)
Mi gledamo sa prozora i doslovce placemo od smjeha: roller :: roller :: roller :
Haha, i sad se smijem dok pisem...i onda lik SLOMI drsku od cekica na njemu
Ja sam umalo umro od smijanja...
I ok, lik se malo smiri, ispuho zivce i dode gore sa s***************anim cekicem i izlupanim diskom (no samo se vidi po kucistu da je bio izlupan, nije ni raspadnut ni bilo sto drugo).
I onda je bio totalni raspad sistema svih nas u sobi....lik uzme disk i stavi ga nazad u komp, i disk RADI...hahaha: roller :

Uh...

Isprika svima na poduzem tekstu, al kad sam ovo sve vidio odmah sam se toga sjetio i morao napisati...

Pozdrav!
System: Asus X99 Deluxe / Intel i7 5820k + Noctua NH-D14 / 32GB DDR4 Corsair Dominator Platinum 3000Mhz (4x8Gb) / Asus DUAL-GTX1060-O3G / A-DATA XPG SX8200 Pro M.2 SSD 1TB / Sound Blaster Z / Fractal Design Core 3000 / Corsair HX1200
Storage (total of 54TB): 6 x Seagate IronWolf 8TB / WD My Passport Ultra 4TB (2,5") + WD Nomad case / WD Scorpion Blue 1TB (2,5") + Orico case
Video/audio/input/misc:
HP Z32 (32" 4K) / Logitech G933 Artemis Spectrum / Samsung Harman/Kardon Q70 soundbar / Sony XD100 / Corsair K95 / Logitech G9X / Logitech VX Revolution / Canon scanner LIDE 70 / HP LaserJet P1102
Mobile: Lenovo ThinkPad X1 tablet (Intel Core m7 / 8GB DDR3 / 256GB SSD)
kArLo je offline   Reply With Quote