neki dan sam ovo prvi puta dozivio i stvarno je lose. vjerujem da je greska izazvana nekom pogreskom na hard disku, to jos uvijek razjasnjavam o cemu je rijec, mozda bad sector. disk mi je u zadnje vrijeme u radu kliktao, kak to inace maxtor zna....disk je nov..mozda 2 mjeseca. to me stvarno ljuti....
vise mi nece loadati moj default user profile i uvijek loada neki temporary. sad sam izgubio sve postavke.
ovo je opis erora iz event viewera: Userenv: "Windows cannot load the locally stored profile. Possible causes of this error include insufficient security rights or a corrupt local profile. If this problem persists, contact your network administrator.
DETAIL - An I/O operation initiated by the registry failed unrecoverably. The registry could not read in, or write out, or flush, one of the files that contain the system's image of the registry."
kako ovo rijesiti, jako je hitno...imao sam neke enkriptirane dokumente koje mogu otvoriti samo sa tim profilom koji nece loadati. totalno sam u bedu!