View Single Post
Staro 01.07.2006., 13:56   #13
Bran
nemam kaj napisati

Bran's Avatar

Datum registracije: May 2003
Ja sam parcijala 1 i 2. Ja sam zadnja generacija koja je išla po starom programu. Poslije mene su uveli bolonju. Inače na stranicama foi-a je kalkulator s kojim si možete izračunati bodove. Fora je kaj ja nisam imao neke predmete i direktno tu izgubio bodove bez da sam kaj kriv. Završio sam za tehničara za računalstvo, a računalstvo nisam imao u 3. razredu Zemljopis i povijest sam imao sam prva dva razreda, pa si računaj koliko sam bodova tu izgubio. Imao sam neke bezvezne predmete koji nemaju veze s ničim i koji se ne boduju nigdje na fakultetu. Najbolje je koji na foi dolaze iz matematičke gimnazije. Vidim po susjedi. Još samo jedan ispit i dala je cijelu prvu godinu.

Ja sam imao 212 bodova i na prijamnom sam ostvario 275 (vrlo loše) i upao sam uz plaćanje. Danas treba oko 500 bodova (od 1000) i upadaš, a ako želiš bez plaćanje barem 600 bodova bi trebalo ostvariti.

Bran je offline   Reply With Quote