Kao što sam već napisao, internet mi svaki dan šteka barem pola sata, u neodređeno vrijeme (jučer je štekao 3 i pol sata, ali nema veze). Pričam sa serviserom, i kažem mu da ću vjerojatno biti doma iza 5, pa da onda dođe. Kaže on da će mi se javiti njegov kolega koji radi u toj smjeni pa da se s njim dogovorim. Kolega nije nazvao.
Kolega je došao meni doma, mene nije bilo, a moj stari je bio totalno neupućen u problem, tako da je on lijepo testirao modem koji je u to doba naravno radio, i rekao da je problem U PROKLETIM KABLOVIMA ILI MOM KOMPJUTERU

I TO NE U JEDNOM KOMPJUTERU, NEGO U 2 KOMPJUTERA NA MREŽI U ISTO VRIJEME!!!
"možda oba povlače mail pa štekaju u isto vrijeme..." 3 J.E.BENA SATA VUKU MAIL PO MEGABITNOJ VEZI!!!
Ja mu naglašavam da net radi 95% vremena, a on tupi da je problem u kablovima ili kompu. Pa kako može biti problem u prokletom kablu, onda ne bi radilo cijelo vrijeme! Komp ne može vući update jer je automatic update isključen, a mail sigurno vuče bez ijednog mail clienta instaliranog, da da.
Ispričavam se na dužem postu ali sam frustriran ovakvom neprofesionalnošću. A ne mogu preći na drugi ISP jer sam podstanar u ovom stanu, a jedino za DCM se ne mora zvati vlasnik stana nego može bilo tko potpisati ugovor.