View Single Post
Staro 30.06.2006., 12:14   #1111
grizli
Premium

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor thedream
Da,lako moguće da sam malo "zabrijao" previše na nju..šta mogu,kad je to igra godine po meni,i šteta ju je ne odigrati..i to kako spada..ne mogu reći da
sam sa lv20 i 60tak questova prešao nešto posebno u igri,ali očito sam svakakve i raznovrsne q,kad više ne znam gdje bih išao..samo cruisam po mapi i nabijam athletics..i acrobatics..u kojemu sam ionako skoro pa master..

Ma,ima jedan quest koji me muči,ovako iskreno,u vezi Erthora..dobijete taj quest u Skingradu,u mages guildu..da ga pronađete u nekoj spilji i tako to..
Sad,ja sam ga našao,dapače prati me više od pola igre,al sam zeznuo stvar jer sam mu maznuo par stvari spaceom čisto slučajno : hitthewa ,i izbacili su me iz guilda..

pitanje..ima li kakav shop za trave? trebam skupit 20 redwort flowera ili tako nešto..i 20 dragons tonguea..ili kako se već zove..uglavnom 20x2 flowera..
ima li igdje na mapi neki biljni shop : goood : ??

Prebacit ću se na Rise and Fall,čitao sam da je genijalna igra,a ni Heroese5 nisam probao..

Kao prvo Oblivion kao niti Morowind nije rađen da ti rijesis glavni qest i gotovo. Trik je da ti obilazis oko njega kao "macka oko juhe" i zato postoje thievis guild, fighters and mages guild, a da ne govorim o dark broterhood da imas sto radit. Tu igru je gotovo nemoguce prijeci jer ima preko 1000 qestova glavnih i sporednih, a glavni nije zato jer slijedi pricu nego su svi jednako vazni.
Za cvijece ako ti je vec dosadno seci se, neznam koji je grad ali ti na mapi dođe desno gore , tamo imas tog cvijeca sto znam jer sam master alchemist ili imas u jednom gradu alchemist shop ili imas u svim mage guildovima alchemiste od kojih mozes kupovat takve gluposti. Prodat ce ti makar ti bio izbacen.