View Single Post
Staro 09.06.2003., 21:04   #30
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
Re: Re: Re: Sad Službeno

Citiraj:
Originally posted by Horza
nema veze što nitko ne traži. da imaš server, na njemu javni forum, stranicu s brdom posjetitelja na kojoj je taj forum, te da je sve legalno drugačije bi razmišljao. neće tebe krivično goniti. i neće tebi firme (ako se zainate) prestati slati hardware na recenzije. i neće se tebi firme koje prodaju DVD prestati oglašavati. kužiš ? jel sad svima jasno?

da znam da ce ispasti da serem i da ulazim u podrucje koje se ne kuzim i blabla bla....ali prije ce te firme odustati od posudivanja hardwarea ako znaju da neki od ljudi iz teama voli raditi hack na dvd playeru kako bi imao multiregion...mislim kad vec idemo tim putem...

mislim sori ali ovaj razlog s time je totalno bezvezan...

kolko ljudi zna za bug a koliko za pce...koliko firmi radi sa bug-om a koliko i u kojoj kolicini sa pce-om...nemoj ni racunati te dvocifrene omjere u korist buga...pa onda ti "idioti" naprave "kak zripati dvd" (to je neko rekao na forumu ja to nisam vidio ali vec dugo ni ne citam bug).. i koliko ja znam nikome nista...

ako decki ne zele da se prica o crackovima,serialima i piratskom softwareu OK...ali nemoj ti o sivim zonama i sl...

ovo sam nasao negdje na netu...da li je tocno ili ne neznam

Važno !!! Ne kopirajte DVD-ove ukoliko veæ ne posjedujete svoj primjerak. Posve je legalno raditi sve što želite sa SVOJIM primjerkom DVD-a sve dok ga koristite u svoje PRIVATNE svrhe. Nije dozvoljeno kopiranje i distribucija kopiranih DVD-a i to ljudi puno miješaju sa kopiranjem filmova u privatne svrhe. Dakle sve što je opisano na ovim stranicama odnosi se na privatnu upotrebu DVD filmova.

msvrtan je offline   Reply With Quote