Citiraj:
Autor Swarm dude
Ma dobro sve je o.k. nego sam mislio sam da sada uzme 1 Gb pot pretpostavkom da će stalno nadograđivati komp. Zašto? Eto,ja recimo imam 4*256 Mb i sad ako bih htio još staviti ram-a morao bih ovo prodavati što mi je zafrkancija. Ovako neće imati, recimo to tako pretjerane za***************ancije sa prodajom.
Dobro,ti možda vidiš razliku u officeu, ito kao što neki vide razliku između 85 i 100Hz
|
dobro ne vidis al osijetis...znas onak nekak ti je duze ima ono nekaj kaj fali=)i znam ja tocno kaj si ti mislio...al se za to prvo pita...zato ja non stop pucam da se procitaj ta faking pravila koja sam postavljao u svaki post post nisu bila prije kak spadaju...ja imam 2x512 imao sam neko vrijeme 4x512...i osijetio sam svakako al cuj meni je komp svaka 3 mj totalno rastavljen napola prodan i pun novih komponenata...=) (zato znam tu i tam nesto o tome kak se komponenet ponasaju hehe)cuj jesam malo burno reagirao al ono ipak nije bilo niupitano dal oce moze itd...svakako je idejana dobrom mjestu da nebi bilo : bonker2