View Single Post
Staro 24.06.2006., 19:26   #8
mc_fish
the luda ribetna

mc_fish's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Swarm dude
Istegni se do D 920, izrađen je u 65 nm procesu,manje se grije, ima više cachea i još par sitnica. D 920 se da bolje overclockirati nego D 820. 2*512 je sada out, bolje je uzet pločicu od 1 Gb i onda ju kasnije upariti sa još jednom od Gb. Dual channel ćeš osjetiti jedino u sintetičkim benchmark programima. Sve ostalo je uredu.

wtf
sam ja to zastario,postao krelac...cijelo vrijeme radio krivo?!?!a joj da nisam ovo je cista glupost...huh vec se prestrasio....

kao 1. "i jos par sitnica" khm khm hkm kasljuc...glavna razlika je fizicka...tj medu ostalom i zagrijavanje(necemo sad o odvojednim jezgrama itd ok?)
kao 2. sad idemo na boldano...ono wtf idemo odostraga:
patka br 1.
"Dual channel ćeš osjetiti jedino u sintetičkim benchmark programima."
ma daj nisam znao...kaj fakat?sinteticki program ti je everest,pc mark itd...dobro sad necemo o stranicenju ustanicavanju segmentaciji itd itd itd al cuj 2 kanala naspram jednog...reko bi da ti tvdnja ne stoji...

patka br 2.
"2*512 je sada out, bolje je uzet pločicu od 1 Gb i onda ju kasnije upariti sa još jednom od Gb"
out??...ne out je ako igrac (nekog sporta) prede ili promasi zamisljenu povsinu za igru...to sto si ti recimo radio i zaradio tu lovu ili ti je neko kupio il si tizelio 2 gige(niej ni vazno kak si dobio) i sad ih imas ne znaci da je 1 giga out(nisam znao ad racunala imaju stilove i da ih mozemo pratit???)...jer u nas hrvata a i na svijetu ima puno JAKO puno racunala koja nemaju ni pol gige...stoga-> bezvezna izjava koja slobodno moze u "mladi i droga part 1 i 2"
nadalje tos to si reko da se moze uparit sa jos jednom gigom je tocno...al to se prvo pita covijeka dal oce/moze se uopce petljat s time...a razlika ce mu bit slabo osjetljiva(vidjet ce se i osijetit al samo ak radis nes memorijski zahtjevno...)igranje mi bas ne spada u to...tj bas me briga dal ce mi 2 sec dulje ulazit i izlazit iz igre...

cuj nis osobno al nemoj davat krive,netocne,lose informacije id ovodit ljude na krive pomisli... jer je umjesto 930tke tj 920 i 820 mogo zet 805icu...vidi ti vraga pa to postoji i bio bi opet na 4.5k kuna...ako moze rastegnut na 5 nek onda zeme 2x1gb...i problem rjesen...: hello2 :

@ostale forumase: molio bi ljepo da ne pisete dalje ovakve patke jer ja nemam puno zivaca ni vremena za tako sto...

mc_fish je offline   Reply With Quote