Ajde sad da ja prekinem ovo prepucavanje i flame. Uglavnom ako ne razgovaras o pticicama i mackama i psima no vec recimo o paucima ili zmijama onda fuj. No to je sve vec debeli OT. Sve od mojih zivotinja nikada nisu vidjele divlju prirodu niti bi se snasle u njoj, a pauku ovo sto ima prostora je i previse. Lovi iz svoje rupe koju si sam iskopa i tako cijeli zivot. Ne vidi razliku i stakleni zid oko njega.
@ Thoroughbred. Cijene Boa po trgovini se krecu oko 2000kn na sto moras racunat najmanje oko 2000kn opreme. Ako se snades sam ide jeftinije, no neces proci ispod 1200kn za zmiju i jos toliko za opremu. Pauci ukoliko su i dobavljivi u trgovini (ovakvog mojeg jos nisam vidio u trgovini) ovisi im cijena o velicini i vrsti. Mali uglavnom od 350 do 1200kn. Odrasli uglavnom samo iz privatnih uzgoja i nakon sto hranis "ljubimca" 5 godina neces ga dati badava.

Tako mojoj theraphosa blondi (sa slike) treba da naraste oko 5, 6 godina i ovisno o velicini raste i cijena. Kad naraste raspon nogu joj je do 30cm, ima 2,5 cm duge zube kojima moze uradit dosta stete i jede dosta velik plijen u sto se ubrajaju odrasli misevi ili mali pilici. Treba najmanje tri puta duzine nogu veci terarij.