Citiraj:
Autor Mad_Duke
A ti bi da ti netko sve fino objasni i da prijedlog
|
Prijedloge bas i nisam trazio.Prije bi reko da sam trazio recimo iskustvo nekoga ko je takav pothvat radio ili da zna recimo neke zakone i slicno.Prijedloge ste poceli saminicijativno davati.
Citiraj:
Autor Mad_Duke
a nisi nikome nista rekao, ***************ote, mars na google earth i uslikaj to ili sam uslikaj di ide kaj.
|
To bi ti sigurno stvarno pomoglo?!
Citiraj:
Autor Mad_Duke
Ovaj savjet prav se glup nije uopce los,
|
Odlicno, ako se odlucim na prijedlog da mi dva frenda/poznanika glume radnike iz poznate nam telekompanije mogu tebe pozvati da budes jedan od njih ili da me drzis za ruku ako me bude strah visine?
Citiraj:
Autor Mad_Duke
pa reci zasto ti wireless puca,
|
Router:Linksys WRT54GS v.4 (izlazna snaga 150mW), adapter Siemens Gigaset 108.Reci ti meni.
Citiraj:
Autor Mad_Duke
kakva je opticka vidljivost?
|
Potkrijepit cu slicicom.Ali da ima.
Citiraj:
Autor Mad_Duke
ako trebas perfomanse, jesi razmislio mozda o kombinaciji 802.11a i 802.11g skupa da rade u isto vrijeme? ,ma lol
|
Ostavi kontakt da te ako si available priupitam za bilo kakav savjet ako ce mi trebati.Ili???
Evo serife samo za tebe.Slicice nisu bog zna kaj ali moze se lako skuziti kaj zelim.
Evo ova je slikana sa prozora gdje se trenutno nalazi adapter (Siemens).Vidi se gdje se nalazi Router.
Udaljenost cca 70m.
Na ovoj se najbezbolnije vidi gdje se mogu potegnuti vodovi.Oznacen je desno adapter na mojoj kuci (s vanjske strane prozora je).Pouter je na oznacenom prozoru sa unutarnje strane i imaju opticku vidljivost.Trenutno je spusten venecijaner ali ne utjece na performanse.
Ako imas kakvu ideju gdje i kako sad pristajem na prijedloge.Zicane ili bezicne.