Citiraj:
Originally posted by marac
Ovako Gpremec:
Taj bugbear se aktvra ako otvoris prilozeni atachment koji ima dvostruku ekstenziju! Ja ih primim dnevo 10-20 komada te ih sve pobrisem bez da mi se komp inficira.
Trebam li napomenuti da nemam Antivrusni program instaliran?
|
netočno.
on se ne aktivira kada ga pokreneš. napravljen je tako da iskorištava rupe u MIME i IFRAME u gotovo svim MS Outlook based mail programima (Poco, Lydia...). to znači da ga ne moraš pokrenuti, nego se pokreće pri dekodiranju poruke. obzirom da ja koristim PocoMail, također sam ugrožen. Oni koji koriste neki drugi engine (Eudora) su sigurni ako ga ne pokrenu.
ja sam pobornik neimanja antivirusnih programa. nisam ga imao dok nisam dofurao prvi bugbear u firmu s diska od doma. od tada NOD32 je moj spasitelj.
BTW za studente nod godišnje košta nešto preko 200kn.
ako uzmete i drugu godinu cijena je upola manja.
greater powers final waves (alcohol hypnosis +30, self) bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night) misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius) summon unknown female (demoralise +75 on target)
artifacts of choice tv remote (hibernate +20 on self) lounge chair (fortify sleeping +60 on self) linux (destabilise system +45 on target)
little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable. Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
|