Nisam ga zaboravio ustekati jer ga nema :clap: model ploce je Matsonic MS8147C, sto se tice jumpera vratim ga na dobro mjesto provjereno

, napajanje je staro niti mjesec dana isto kao i ram tako da nevjerujem da je do njega... inace doma imam jos dva kompa jedan ovaj moj i jedan iz siga ali mi je neke komponente tesko isprobavati na kompu jer su na ova oba dva druga sata hardovi i drugi soc. za procove... .939 i .754.... Znaci trenutacna situacija je ovakva posto se mjenja svakim rastavljanjem i sastavljanjem kompa : suicide....
Svi cooleri rade bez problema, hard disk se ne pali (probao drugi kabal) isto tako niti DVD prza, sto je najgluplje niti ladica se nemoze otvoriti preko gumba a koliko ja znam za to mu je dovoljna samo struja, znaci IDE kabal nije presudan, i monitor ne dobiva signal od graficke, znaci necuje se onaj zvuk ukljucenja i ledica pokraj power gumba samo zmiga... E i da stavio sam PC speaker ali nikakav zvuk ne daje, isto tako i nakon pola sata rada cooler od proca je potpuno hladan...
Sutra cu probati ponovo ocistiti proc od paste, staviti novu pastu i novi cooler, te probati sa drugim ramom i hardom pa cu vidjeti koji su rezultati.....