Citiraj:
Originally posted by marac
Ovako Gpremec:
Taj bugbear se aktvra ako otvoris prilozeni atachment koji ima dvostruku ekstenziju! Ja ih primim dnevo 10-20 komada te ih sve pobrisem bez da mi se komp inficira.
Trebam li napomenuti da nemam Antivrusni program instaliran?
|
NE!!!! naime ako nemas patcan outlook on se otovori sam...
a to da ces ti troma zenama kod mene u uredu reci da ne pokrenu attachemnt koje dobe od kolegice iz ministarstva vanjskih poslova o da....nobelova onome ko uspije...pitajte kovu...cure i tete su ok ali frendicin mejl je frendicin mejl...
a to da PI*DA MU MATE*INA gasi nav sam danas gledao sat i pol!!!!
mlade sam dobio dok nisam pogledao sophosove stranice i skuzio da se hebaca mora maknuti iz procesa...onda sve radi!!!!
evo kak sam ja sve procistio..
1) nav mi ko blesav javlja fajlovi su zarazeni ali mu nemrem nis
2)odes u taskmanager ubijes aplikacije s velikim slovom blesavog imena..
3)pobrises fajlove koje je nav javio
4)nema ga vise
5)provjeris s onim sto je rak postao...
6)nema vise
eh da
1a)daj cure pustite mejl
1b)opet
1c)pusti komp na miru
1...
1žnj)otpojio ja mrezu i net pa vi surfajte curke
2a)cure:jel gotovo?ja:nije
i tak do 2žnj
i onda pod 3a) se vrati treca s sastanka i cita mejl...
i ja sam onda danas nadrkan jel?
a to kako virus gasi nav nisam mogao vjerovati..krene scan diska i nakon 15-tak sekundi ubije ga bez traga...otvorim window za konfig nava..samo mi ga zatvori!!!i tako skoro sat vremena dok nisam procitao puno detaljnije o ovom virusu...GADAN JE GADAN!!!! svaka cast ali ubio bi onog ko ga je napravio!!!
sori na agresivi ali virus koji je blesav i zarazi pet fajlova ukupno me podhebava 3 sata...i to na dve masine s winxp i 128mb rama...masine jedva stoje a ja moram korisiti nav..ma uzivancija...