Citiraj:
Autor mITZEK jr
ako se ne varam ti radis kod svojih?
mislim da imas neku keramiku ili nesto takvo?
ja sam prošlo ljeto radio montaze klima uredaja i antenskih sistema....
2 glave po danu,radno vrijeme od 9 do 17,18H kako kada.i da ne zaboravim da je ekipa s kojom sam radio bila zakon....sav trosak mi je bio da si svaki dan kupim cigarete jer je sef placo glablec,cugu i kerefeke....
tak da nemaju svi srece kao ja ali potrazi nesto takvo zanimljivo je....
a i kao sto su neki napisali imas besplatnu teretanu jer vecina klima tezi preko
20 kg na vise ovisi o snazi i sistemu....
|
Naletio si na odlicnu sezonsku sljaku,ali budi siguran da imas stalni radni odnos,nebi ti bilo tako dobro...
Za iste pare,kod istog poslodavca i za isti posao,bio bis skoro pa
dupli trosak za poslodavca,lakse je dat placu na ruke,puno...
Hvala bogu,firma je
sada nasa,otkupili smo je,ali kada sam pocivao radit bila je od gore navedene grupacije
bardelli,objekat je bio nas i teren,unajmljen od gore navedene firme,sada je sve nase,i firma,ali radimo u konzorciju s grupacijom bardelli...tako da ne odlucujemo
sve mi kako zelimo...
Sada je lako,ali prije se trebalo dokazat,pozicija u kojoj djelujem sklona je mnogim pogreskama,ne samo s moje strane nego i s one druge strane granice,tako da automatski moram ispravljat nerijetke greske jer njih nije briga za nase klijente i kupce,salju krivo,premalo,razbijeno,roba je rijetko kad spremna za utovar na vrijeme,katastrofa...40 tvornica je u pitanju,mjesecno punimo 3 slepera u italiji za hrvatsku,puno papirologije,pa tako i banalnih gresaka jer su talijani takvi kakvi jesu