View Single Post
Staro 23.06.2006., 16:35   #26
Mad_Duke
Guest

@tbred

nisam wunderkid i ne mislim pricati o firmi i raditi bilokakvu promociju.

BTW. frend dela preko student servisa (ali ono, 5 dana u tjednu, od***************ao zasad fax) za satnicu od 21 kunu u pagu!

Citiraj:
Autor Panzer
Ja radim za 17 kn po satu, radim u betonskoj galanteriji (radim kamine, fontane, betonske figure, pautljke i takve stvari)
Posao je istina, malo tezi, kad sam pocinjao prije mjesec dana, jedva sam radio, tj. poslje posla sam bio strgan da se nisam mogao pomaknut... Danas mi je vec u navici dizat se ujutro i normalno sljakat, bez da poslje nemogu stajat na nogama... Inace, taj posao je slican bausteli...
Ja sam zadovoljan, takoder mogu radit kak hocu, imam dosta slobode i tak, a kaj je najvaznije udaljeno mi je od kuce nekih 1km, znaci nikakvi troskovi na prijevoz, gablec i tak, jerbo gablat odem doma...
Inace, uvjek se nade neki posao, ako se hoce radit, ak je covijek izbirljiv, ljen i htio bi da nis ne radi a da dobiva pare, vjerovatno nebu nikad nasao posao...
To je glavna stvar, ima posla ljudi, samo kaj je nekima ispod casti raditi na necem drugom, nekome se neda, ima stotine razloga koji su u biti nevazni.
  Reply With Quote