Ajde nasjest' cu:
Citiraj:
O našim reprezentativcima ne pljujem - svatko je dao kolko je mogao - ali to ne znači da je zaslužio biti među prvih 11, ima igrača koji su i bolji pa nisu bili niti na popisu izbornika....
|
Tko izbornice?
Citiraj:
1. kako je moguće da su igrači fizički nespremni?
|
Khm, a za sto placamo kondicijskog trenera(koji ih treba pripremit') i lijecnika reprezentacije(koji treba dat pravu procjenu)? Za d*kanje?
Citiraj:
2. Zašto se protiv Japana nije išlo za zamjenama puno prije?
|
Ne znam, jel ti znash, jesi bio tamo i dal' stvarno mislish da bi se nesto drasticno promijenilo?
Što se tice #3, opet ponavljam a tko? Daj se sad ti malo spusti na zemlju, proslo je doba Asanovica,Bobana i Prosineckog, za vecinu nasih veznjaka "sinek" je Bog i batina svidjalo se to tebi ili ne - to je realnost.
Citiraj:
4. Zašto kriviti sreću u porazu, a kad pobjedimo nikad ne velimo to je bilo čista sreća?
|
Ajd da se u necemu i slozimo, to i mene jako smeta.
#5 - Nikakve, da li je to uopce bitno?
#6 - Gluposti
Što se tice ponasanja nasih na kraju, pa mislim daj pogledajte suce opcenito na prvenstvu pa djecju ligu mi ne bi sudili kol'ko su nesposobni. A "nash" sudac jucer, to je cuger a ne Zlatko, ja ne znam tko je tu "vikend" ljubitelj nogometa a tko stalni, ali vjerujem da stalni znaju kako pravi suci sude