Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Autor Ramone
Rekao bih ti ja što je sve Ćićo al mi pravila ne dozvoljavaju!
Brani ga kolko god hoćeš i budi impresioniran njegovim skakutanjem uz teren i bolesnim gestikuliranjem... No, prethodno da razjasnimo neke stvari: čisto sumnjam da nekog trenera ekipa ne sluša punih 45min (ili čak i duže)! Čak da je i tako kako ti kažeš, trener kaže jedno, a svi igrači odigraju drugo... Onda se može iz toga zaključiti da ti igrači njega ne slušaju... A ako oni njega ne slušaju, onda on njima nije autoritet i kao takav je nepoterban. Ili nam treba neki trener koji će biti "bog i batina" ili nam uopće ne treba (dakle igrači rade što koji želi jer ih nitko ne može prisilit na poslušnost). Ako ga pojednac/i nisu slušali - MORAO ih je vadit van! Baš u niti jednom slučaju ne može se trener vaditi na igrače da su oni krivi što ga nisu slušali...
Idemo dalje; naš Cico je iznio rezime da je Hrvatska pokradena... Tko je gledao i ima oči, sve mu je jasno... Nego, imali taj izbornik onu stvar i priznati poraz i preuzeti krivicu (jer stvarno i je tako)! A što reći na zadnjih 6 utakmica repke? tko je tu kriv? Aha da...Ma nećemo o tome: ajmo pričat kako smo dobili Šveđane i Bugare i Islanđane! A ajmo malo pričat i tome kako smo osvojili BOD protiv Malte (to je onaj otok koji ima stanovvnika kolko i Zadar)! Ma dobro nećemo sad o tome... Cicio je i tamo vikao na igrače i skakao uz teren a oni nisu zabili drugi gol... U biti, ja se ispričavam izborniku i njegovim štovateljima!
Kad je Osim govorio u emisiji- ja sam mui pljeskao! No, mene malo hebe to što je morao doći netko sa strane i doslovno "otkriti toplu vodu" i onda moji sugrađai skuže da nam repka baš i ne igra na razini 16 najboljih u svijetu. Prije Osima, ništa negativno nisam mogao čuti o našoj igri (tv ili novine) a to se u nekim terminima zove: samozadovoljavanje iliti d***nje!
P.S. Ako će nam mjerilo uspjeha biti susjedna Srbija - daleko ćemo dogurat!
P.P.S. Kao što je i Osim rekao: "Izvinjavam se"
|
Citiraj:
Autor Ramone
Prvo ne pričam gluposti... pričam ti što je bilo odnosno što se vidjelo!
O našim reprezentativcima ne pljujem - svatko je dao kolko je mogao - ali to ne znači da je zaslužio biti među prvih 11, ima igrača koji su i bolji pa nisu bili niti na popisu izbornika....
S druge strane, s obzirom da se radi o mojoj zemlji, uvijek ću si uzeti za pravo i dignut glas kad vidim da neke stvari ne štimaju (i to već duže)! Što tebi znači da si veći Hrvat ako guraš glavu u pijesak i vičeš dobro je, a nije?
Izađi iz narodne opijenosti, kad god izgubimo stalno nja nja nja nja kme kme kme... sudac, sreća, nepravda... nitko neće preuzetii odgovornost! Ne za rezultat, nego za lošu (postavljenu) igru!
Ako po tebi Cico nije najodgovorniji za neuspjeh na SP, onda ti sigurno neće biti problem da mi argumentima odogoriš na neka od pitanja:
1. kako je moguće da su igrači fizički nespremni?
2. Zašto se protiv Japana nije išlo za zamjenama puno prije? Zašto njegov sin mora pokazat da više ne može, pa ga ovaj vadi van? Pa nije se om iste sekunde izmorio? To je trajalo?
3. Zašto igrači nekorisni ovoj reprezentaciji (misleći na: broj asistencija, broj oduzetih/izgubljenih lopti, broj prekršaja, broj pretrčanih kilometara...) koji pružaju blijede učinke igraju konstantno, dok se uopće ne razmatra mogućnost da drugi zaigraju?
4. Zašto kriviti sreću u porazu, a kad pobjedimo nikad ne velimo to je bilo čista sreća?
5. TO što je netko plakao dok svira himna... kakve veze ima sa vođenjem momčadi? Pa hebote Gus Hiddink niti ne zna Austalsku himu, i nije plako, i šta znači da je on sad lošiji trener od Cice?
6. Brani ti cugera kolko hoćeš, ali da je manje pio a više vodio brigu o Maltežanioma, vratili bi se s otoka sa tri boda.... (al nek pije, zabolime...)
7. Gledam Klosea kako zabija... Normalono je da će biti naj strijelac kad dobiva tako kvalitetne lopte. Pa kako da naš Pršo ili Klasnić zabiju, kad oni ne dobivaju takve lopte, dapače Pršo čak proigrava druge!
Vidiš li ti išta loše u Cicinom vođenju repke?
Ah da da da nismo imali sreće 6 utakmica za redom...
|
Svaka čast majstore. Sve si rekao. I nemojte govorit da je Cico učinio sve što je mogao. Prvo i prvo, postava je na početku bila katastrofa. OK, ali zašto je ne mijenja ODMAH? Ne, nego on glumi majmuna tamo i roni po zraku. Pa ko bi pod onakvim pritiskom mogao razumjeti šta on pokazuje? Hiddink dok je vidio da ne ide onako odmah je promijenio postavu... kako je moguće da njega čuju igrači a Cicu ne čuju?
Nadalje, digli su mi tlak oni komentatori... pa kome se oni ulizuju gamad jedna. I je*emti Vranješa i njegovu izjavu da nas sreća nije pratila, sigurno se nada da će zaigrat na kvalifikacijama? Zašto su takve ulizice? Poslije utakmice Ćiro je dao neku polu-analizu, nešto promrljao, ali kad je Osim objektivno i bez "straha" sve iznio na vidjelo, onda je Ćiro smogao hrabrosti i "čak" rekao da se slaže... govno jedno.
Dalje, nije Cico tako loš trener, imao je on i uspjeha (sjetite se NK Zagreba), ali ga ***************e njegov sinek, koji je zaslužio da nikad više ne zaigra, krme tromo... ali gotovo je sad, ode puno važnih igrača, a ostaje ovaj kukavičluk.
Situaciju jedino može popraviti Osim, ali on neće, zato jer se našla nekolicina primitivaca reći kako on nema šta raditi u repki jer ne priča izvorno hrvatski. Naravno da neće, ne bih ni ja...
Sada se treba okrenuti budućnosti i Cico treba priznati da je pogriješio i ispraviti greške, kao i svi igrači. Živjeli! : cheers2
P.S.: zaboravio sam spomenuti da je sudac loše sudio, ali u našu korist. Dva penala nije sudio, Srni je trebao dati crveni, i nitko ne zna je li Šimunić na kraju dobio žuti ili nije? A onaj kreten Tomas, na njega nemam komentara...
|