~
EDITED ~
HMM ja sam imao motor na kurblu u okviru mog kucista ali kad mi je crkao cooler {Sve infromacije o tome mozete naci na topicu najvece gluposti koje ste uradili

} Prosto i jednostavno sam uzeo cooler od starog
AT kucista koji je ogroman i prilagodio ga hladnjaku dodao jos male metalne djelove stavio pastu i zavrsio posao, ne cujem ga, a hladi odlicno, jeste da mij je metalni hladnjak spiralni leptir, narucen iz radio kluba , specijalno je pravljen za procesore, jer ima kako sam ja shvatio 86%-20% koriscenja protoka vazduha, i to na tri nivoa to znaci 86%+66%+46%=198% [+/- 40] u zavisnosti od okoline, mislim da lazu sto se tice toga, ali je izdrzao overklokovani Athlon XP, to je ono kad na ploci pise 2000+MHz

, i kad temperatura se dize sa tvojim odusevljenjem sta imas ispred sebe. Ako hocete dobar metalni hladnjak, jedini spas je da narucite da vam ga naprave ili da ga vi napravite, nije tesko, a veoma je isplativo, samo treba da se pomucite, a sto cooler se cuje ima dosta stvari povratni vazduh, trenje, otvori cooler, podmazi ga malo cisti redovno od prasine, kako kuler tako i cijelo kuciste i pazi da ti poklopac kucista min 5 cm odaljeno od coolera.