Evo, da se i ja malo ispušem
Ok, nije sramota ne proći u osminu finala na SP-u. Događalo se i daleko boljim ekipama od naše(Češka, Obala Bjelokosti...). Muči me samo način na koji smo ispali, a to je balkanski način. Dragi moji "vatreni", koji ste vi penis da možete prigovarati sucu??? Pa nije vam to šupraha, hebo vas glupe! Zbog toga vas može biti sram.
I samo još jedan osvrt na cicino "histerično mahanje" ekipi da izađe dalje od gola. To je alibi-mahanje tako da danas može reći: "Rekao sam im, nisu me slušali, oni su krivi." E, cico, cico...ako nakon toliko vremena ne znaš za što ti je momčad sposobna, a za što nije, trebao bi ozbiljno razmisliti o promjeni profesije.
Sve čestitke Australiji, imaju daleko kvalitetniju momčad od naše i igraju moderan nogomet, nešto što Hrvatska uz cicino vodstvo može samo sanjati. Navijati ću za talijane, ali neće mi biti žao ni ako australci prođu. OK, sad možete dobiti karlovačko
P.S. odlična mi je ona slika sa Daumovim sindromom

: lol2 :
P.P.S. najviše me ljuti to što mislim da će cico i nakon "sjajnih" igara prikazanih u njemačkoj, imati u obzir u prvih 11 i dalje stavljati prasca.
P.P.P.S. je li Ivica Osim poslovno zauzet?

Ja bi da on vodi repku.