Citiraj:
Autor Ramone
IZBORNIČE, vrijeme je da se zaključi račun i vidi tko je što uradio odnosno što nije!
GOTOVO je s izvačenjima na sreću, suce, Svevišnjeg; i GOTOVO je s mazanjem očiju hrvatske javnosti (pogotovo nenogometne) gdje se u zadnjih 6 utakmica loših igara (poraz od nefurioznog Brazila niti rezultatski niti kvalitetom se ne može zvati uspjeh) se opravdava činjenicom da je to tek početak i da ćemo proigrati, te se konstantno kod loših rezultata podsjeća na trijumfe protiv Šveđana ili Bugara ( A NE SPOMINJE SE ***************BENA MALTA???).
VRIJEME je da se pojasne neke stvari zbog kojih bi svaki imalo pametan ili inteligentan čovjek postavio pitanje: "Jesam li ja (i moj sin), Bogom dani ovoj reprezentaciji i bez mene (nas) se ne može? ILI je mojim lošim vođenjem Hrvatska zakinuta za prolaz dalje, a puno dobrih nogometaša nije dobilo priliku nastupiti za voljrnu zemlju, iako su objektivno - subjektivno bolji od Malog Veterinara?"
IZBORNIČE, Klasnić vam sjedi na klupi, Dado trči po dijelu terena gdje je vaš sin glavni (barem po Vama), a Tudor promašuje sudbonosne prilike...
IZBORNIČE (nadam se ubrzo i biši izborniče) pogriješili ste u pozivanju u svoje redove RUKOMETAŠA... naime nije Tomas najbolji igrač svijeta nego Ivano Balić!
IZBORNIČE što je Olić učinio za našu ekipu??
IZBORNIČE ja Vas iskremo molim, recite mi: iMATE LI VI IŠTA SEBI ZA PRIGOVORIT ili već slažete ekipu za kvalifikacije protiv Rusa?
P.S. Prijatelji s foruma, duboko sam razočaran, razumite me... Al ne mogu gledati kako se većina ljudi ne obazire na loše poteze jednog najobičnijeg MAJMUNA i CUGERA!
P.P.S. Od igrača nikom ništa ne zamjeram, (niti Kranjčaru što ga tata gura, niti igračima za žute/crvene, niti za propuštene prilike, nit za rpimljene golove, ...) svatko je dao što god je mogao!
|
Pričaš gluposti,molio bih te da ne pljuješ po Hrvatima i Hrvatskoj,oni su svi tamo jer su nešto pokazali,a to što nemogu to je drugo...Sreće je falilo punooo....
Ewo ja bi tebe upitao koga bih ti tsawio u ekipi mjesto Kranjčara?
Klasnić je zasluženo na klupi,jer ako si pratio utakmice protiv Brazila i Japana taj dečko nije znao šutnuti loptu...A Olić je u ekipi jer je pokazao da se može potruditi i poentirati kad treba(nije tehničar,ali se trudi)....
Ajde sad zašto gattuso igra u Milanu i Italiji?? NEma pojma,ali trči ko stoka i trudi se...e widiš nama treba nešto takwo...
Tebi je Cico cuger ,a nalio si se više puta od njega ,samo što je on javna osoba pa ima previše ppappaparazzza koji su idioti...
I nemoj toliko pljuvati,dali su sve od sebe...Ali nažalost istina je da više ne mogu dati,ovakvom spremom,trudom itd...:burn: