Citiraj:
Autor robert7
@ tutix
negdje si rekao da je olic dobro igro?!ja ga nisam ni primjetio da je igro osim kad se nije poceo okretat oko svoje osi ko gluha kuja.jedini ko su u sve 3 utakmice valjali nekok kurca i trudili se jesu pršo,kovač niko,šimić dario,i pletikosa.
jedino u cemu smo najbolji u svijetu je navijanje.
|
dodao bih ovdje Srnu.
Za Tomasa mogu reći da je DEBIL bez mozga u glavi, ponaša se kao da igra nogomet u kvartu.. igrati onako rukom DVA! puta u 16-cu je neoprostivo. Navijao sam da mu sudac da crveni karton, da nam ne s***************e još jedan gol.
OSIM - kapa dolje, rekao je sve što i sam mislim.
OLIĆ - ja ne znam što taj tip traži u nogometu, fulao je zanimanje. trebao je biti šprinter na 60m. Jer taj čovjek zna s loptom koliko i ja.
Ijoš jednom, nevjerojatno je da igraći stoje i gledaju Pršu kako se pati s loptom, dribla, gradi se, a ostali kreteni stoje i gledaju.. umjesto da mu se otvaraju da može nekome dodati..
AUSTRALIJA zasluženo ide dalje, igraju daleko bolji i brži nogomet, i svaka im čast.
JOŠ nešto, mi imamo KAO profesionalne igrače nogometa? jel? pa yebeš takve preofesionalce kada ne mogu držati jezik za zubima, nego seru sucu, pa pobrati 5 žutih kartona u tekmi zbog lajanja?!!
prestrašno, ispali su sinoć totalni amateri, ali to stvarno nisu.
nemojte na CICU, čovjek se potrudio, ali ovce su teške za čuvati i nešto ih naučiti, nezahvalno je biti čoban...