View Single Post
Staro 23.06.2006., 05:19   #10
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Dragi suigrači!

S neizmjernom srećom vas mogu obavijestiti kako naš game server dobiva sasvim novu dimenziju. Već se tjedan dana, u najvećoj tajnosti, pripremaju korjenite promjene. Nisam htio ništa oglašavati dok ne bude sve kako sam zamislio i upotrebljivo za vas borce.

Game server ima svoju stranicu i svoj forum:
http://www.cod2you.com

Od sada pa nadalje se možete registrirati na stranici što predstavlja i registraciju na forumu. Ne obratno. Prilikom registracije ste dužni unesti i svoju pravu mail adresu jer ćete osim aktivacije ubuduće dobivati i informacije o promjenama passworda za server. Uskoro će biti promijenjen pass, pa bi bilo dobro da ovaj prelazak obavite na vrijeme. Samo registrirani korisnici će moći doći do modova i mapa za igranje na serveru. Uskoro se i to mijenja i dodaje se više sadržaja. Sve informacije će biti prikazane na siteu i forumu.

Ime za registraciju mora biti skraćena verzija onoga koji koristite i za igranje na serveru.

Svi koji se ne budu držali toga biti će automatski uklonjeni sa servera. Tako ćemo napraviti da ne bi više bilo pitanja tko je taj i sl. U vezi ovoga ne želim raditi nikakve kompromise jer se ovako previše opterećuje MM koji bi trebao pokušati pratiti svaku vašu promjenu imena. A neki ga mijenjaju više nego čarape. Zato dobro razmislite o tom imenu jer ga neću mijenjati samo zato jer je nekom dosadno. U ime ne pišite tagove, već samo ime i to onako kako bi se trebalo čitati. Npr. .::PCE::. m4dm4x će se registrirati kao mad.max ili madmax ili kao već. Ili će $$KILL3RR postati Skiller. Username i name ne moraju biti isti.

PAZITE!!!
Username je ono ime kojim se logirate, a Name je ono što ostali vide i mora biti jednako imenu koje ćete koristiti u igri. Ako ne znate što ovo znači, oboje stavite isto.

I naša liga će napokon imati svoje posebno mjesto na siteu. Biti će prikazani rezultati, izvješća i sve što vam je potrebno za igranje. Svaki igrač će dobiti svoj mailbox sa 50Mb prostora koji će služiti za dobivanje informacija o matchevima, passwordima i ostalom. Taj mail stavite i u svoj profil nakon što ga dobijete. Taj će mail biti jednakog imena kao i korisničko ime na siteu.

Sada bi i PCEkspertovci mogli odahnuti jer se rješavaju spamanja po ovom forumu i threada sa više od 9000 postova. Bilo je i vrijeme da ne koristimo njihovo ime za server i sl. Moderatori na PCE mogu posebno odahnuti da su nas se riješili. Ako se mene pita, ovaj thread može biti zaključan i zaboravljen. Na našem novom forumu možete izraziti sve svoje spamerske potrebe. Taj novi forum nije bez pravila i morati ćete ih se pridržavati. Za početak se možete ravnati onima na PCE, dok ne napišem nova.

Podsjetite se pravila za igranje na serveru. Ako ste promijenili puno podataka u odnosu na staru registraciju, ponovite postupak registracije za igranje na serveru na mail mm@cod2you.com. Podaci koje trebate dostaviti se nalaze ovdje:

http://www.cod2you.com/index.php?opt...d=17&Itemid=36

Uskoro će biti u pogon pušteni novi modovi i nove mape za igranje. Dosadašnje mape će biti korjenito izmijenjene te dodane nove. Pripremite se na vrijeme. Sve promjene će biti objavljene na službenoj stranici. Ne ovdje.

Sve ovo i mnogo više će biti i prikazano na siteu. Nadam se da prelazak neće biti bolan za većinu.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote