View Single Post
Staro 23.06.2006., 05:15   #174
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Ne treba te živcirati. Bila je to samo šala. Jasno mi je koja su naprezanja. I jasno mi je da svaki proizvođač može zasrati neku ramu. Možda je to i Author napravio sa novim Gangom. Za to postoji test prije kupovine. Kako se uvaženim stručnjacima moglo dogoditi da kupe bicikl koji nema dovoljno čvrstu ramu? Veliko je to znanje. Samo i dalje pratite DropBike.

Ono što ne dopuštam je generaliziranje da je neki proizvođač loš zato što se nekome ne sviđa neka rama. Baš zato sam napisao da je momak tražio bicikl za odlazak na posao. Kakve to veze ima s pucanjem rame na Gangu? I nikako ne dopuštam da se skakutavci nazivaju jedinim znalcima i poznavaocima bicikla. Što se tiče rekreacije ipak sam tu puno jači. Zasigurno imam više kilometara u guzici nego vi uspješnih (i neuspješnih) skokova.

Trebam li sada tvrditi da bi svi trebali imati isključivo Peugeot sa Campagnolo s RecordC dijelovima? Krasam bicikl u svakom pogledu. Je li svakom potreban?

Lijepo je i dignuti vam tlak ponekad. Tak se lijepo zapjenite. Nije dropbike moj izvor informacija. Ja probam. U 20 godina sam svašta probao. Inakon 20 godina kupim Authora jer je vrlo dobar bicikl, a za te novce čista fantazija. To govori u prilog tome da svakome nije potrebno najbolje. Vozim olimpijsku discipllinu, a ne vozim na olipijskim igrama. zato mi nije potrebna karbonska rama ali je lijepo znati da postoji. Trebam li ja preporučiti Canondale od 40-tak tisućkica nekome tko se malo voli popeljati po gradu?
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline