@ tutix
negdje si rekao da je olic dobro igro?!ja ga nisam ni primjetio da je igro osim kad se nije poceo okretat oko svoje osi ko gluha kuja.jedini ko su u sve 3 utakmice valjali nekok kurca i trudili se jesu pršo,kovač niko,šimić dario,i pletikosa.
sljedece pripreme netreba ici negdje u visine,na bazene itd,poslat ih po pustinjama da trce,da steknu kondiciju,pa da i oni bar 60'min trce.
a klasnic je odlican igrac,ali ima psihicku blokadu u glavi,kad zabije gol opustit ce se,a i cinjenica jest da je on KILLER tip igraca,taj igrac treba lopte.ko ce mu ih u hrvatskoj dat.problem je kaj svi seru po napadacima na prvenstvu,kao imali smo sanse ali ih nisu zabili.
ma kog mi lazemo,imali su sanse,ali naravno da je krivo puknuo nakon sto je 50m pretrcao da si SAM napravi priliku jel mu to njegov vezni red nemoze.
realno gledano,mi na ovom sp nismo nijednu suvislu akciju odigrali i gurnuli nekoga u sansu.jedino ono protiv japana kad je klasnicu ponisten gol zbog ofsajda.
sve u svemu,mogli su bar pokazati srce,pokazati ga zbog onih 30 tisuca navijaca koji su ih na svakoj tekmi bodrili.
jedino u cemu smo najbolji u svijetu je navijanje.