View Single Post
Staro 23.06.2006., 02:59   #489
Ramone
DDR RAM1

Ramone's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Citiraj:
Autor Isus
Ovako prvo Cico nije Pica!!!
Rekao bih ti ja što je sve Ćićo al mi pravila ne dozvoljavaju!

Brani ga kolko god hoćeš i budi impresioniran njegovim skakutanjem uz teren i bolesnim gestikuliranjem... No, prethodno da razjasnimo neke stvari: čisto sumnjam da nekog trenera ekipa ne sluša punih 45min (ili čak i duže)! Čak da je i tako kako ti kažeš, trener kaže jedno, a svi igrači odigraju drugo... Onda se može iz toga zaključiti da ti igrači njega ne slušaju... A ako oni njega ne slušaju, onda on njima nije autoritet i kao takav je nepoterban. Ili nam treba neki trener koji će biti "bog i batina" ili nam uopće ne treba (dakle igrači rade što koji želi jer ih nitko ne može prisilit na poslušnost). Ako ga pojednac/i nisu slušali - MORAO ih je vadit van! Baš u niti jednom slučaju ne može se trener vaditi na igrače da su oni krivi što ga nisu slušali...
Idemo dalje; naš Cico je iznio rezime da je Hrvatska pokradena... Tko je gledao i ima oči, sve mu je jasno... Nego, imali taj izbornik onu stvar i priznati poraz i preuzeti krivicu (jer stvarno i je tako)! A što reći na zadnjih 6 utakmica repke? tko je tu kriv? Aha da...Ma nećemo o tome: ajmo pričat kako smo dobili Šveđane i Bugare i Islanđane! A ajmo malo pričat i tome kako smo osvojili BOD protiv Malte (to je onaj otok koji ima stanovvnika kolko i Zadar)! Ma dobro nećemo sad o tome... Cicio je i tamo vikao na igrače i skakao uz teren a oni nisu zabili drugi gol... U biti, ja se ispričavam izborniku i njegovim štovateljima!
Kad je Osim govorio u emisiji- ja sam mui pljeskao! No, mene malo hebe to što je morao doći netko sa strane i doslovno "otkriti toplu vodu" i onda moji sugrađai skuže da nam repka baš i ne igra na razini 16 najboljih u svijetu. Prije Osima, ništa negativno nisam mogao čuti o našoj igri (tv ili novine) a to se u nekim terminima zove: samozadovoljavanje iliti d***nje!

P.S. Ako će nam mjerilo uspjeha biti susjedna Srbija - daleko ćemo dogurat!
P.P.S. Kao što je i Osim rekao: "Izvinjavam se"

please wait

Ramone je offline   Reply With Quote