View Single Post
Staro 23.06.2006., 01:34   #483
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Ovako prvo Cico nije Pica!!! Nakon prvog gola kad su se naši povukli im je cijelo vrijeme sugerirao da se ide napred da pristisnu klokane, nisu to napravili.

no ima jako puno posla za sijedeći ciklus kvalifikacija.

Prvo. Mora naći mjesto da Modrić počinje u prvoj 11.u dve tekme je unio živost u našu igru.

Drugo niko Kranjčar mora dobivati mjesto kje nije kao polušpic jer tamoje samo 45. minuta pokazao nešto, isto tako mora dobivat mjesto prema zaskuzi ( a ja inače favoriziram Kranjčara jr.-a).

Mora se bilo kako naći dodavač lopti napadačima kad je to pršo onda nemože zabijat golove.

Klasnić? Imam osijećaj da je nejmu kao Ševčenku mora zabiti gol na služebenoj ( važnoj ) tekmi i onda će mu se otvorit.

Olić ? Izgleda mi ko propali atletičar koji se primio nogmeta jer nije uspio ko šprinter.

I najvažnije ako treba fizičko kažnjavnje igrača za ne slijeđenej uputa izbornika, jer koliko je cico skakao uz aut crtu i mahao rukama pokazujući da se igra prema napred a ovih 10 majmuna se zatvori od 2 minute u sovjih 16m je očajno.

Žalosno je jer ova repka zaslužuje po kvaliteti mjesto u 16 najboljih, ali ne s ovakvim pristupom.

ovo je u biti prva tekma u kojoj je cico kao taktičar nadmudren.

Koliko god mi je ivica Osim 1990. bio mrzak jer je tadašnaj rprezentaciaj bila skoro pa sisključivo Zveza +Šartizan, s izjavom ima pravo. Viduka je igrač tipa klasnić samo sporiji, no Klasnić je veća klasa od Viduke.

Rezime:
Modrić u prvih 11.
Krajčar jr. samo po trudu u momčad
nači razigrivača ( ergo pravu 10.etku)

P:S: ezime: Nek ovo bud elekcija za novi ciklus kvalifikacija koji počinje na jesen, mora se mijenjati puno toga. Pršo odlazi i time nažalost jedini ( doduše polovični ) razigrivač, odlazi Niko Kovač, a vidjelo s ekoliko je Tomas bezvezan kao zamjena Robertu Kovaču, bili ER.kovač dva put išao na loptu rukom? Bi qurac! Tomasa van, nek pita Linu Červara z amjesto u repki, prvi penal niej postoajo a drugi je trebao bit sušen!
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote