View Single Post
Staro 23.06.2006., 01:09   #479
undo
You'll Never Walk Alone

undo's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
eto da napisem nekaj,kao prvo australija imala vise loptu u nogama i vise udaraca u gol,neki igraci jednostavno nisu mogli trcati nakon 10 minuta!!!!!! znamo koji su jer neda mi se ponavljati ko papagaj ista imena,danasnji nogomet moderni se bazira na fizici,tko nemoze trcati nema sta raditi u ekipi!!!
Druga stvar je ta sta podcjenjujemo i kurcimo se koda smo mi neka svjetska velesila,to moze napraviti samo brazil podcijeniti protivnika i iz jedne greske te popisa po golu zato i jesu najbolji! slusajuci nase igrace i izbornika poslije tekme rekao bi da su oni zadovoljni odjednom sa svime a nitko nece realno pogledati i priznati kako smo u totalnoj RUPI!!! Pa mi nismo imali prave prilike u cijeloj tekmi,nasi vezni igraci nisu imali vise od 10 dodira s loptom sto je jako zalosno.OSIM je sve rakao kako je i svaka mu cas i molit cu lijepoi da ako netko ima tih 5 minuta njegova govora da stavi ovdje pa da neki ljudi malo otvore oci i vide u cemu je bio problem! rekao sam i u gore jednom postu da mi je pun qurac vise isprika oko neke nesrece,reuma ,isijasa,pa igrali smo dobro ali nismo zabili gol??? vezna linija je bil super samo sto su imali malo oddoira s loptom???? obrana je bila na visini zadatka ali je primila 2 nesretna gola????? mislim dajte molim vas gospodo igraci i i izborniku radje priznaj u cemu je stvar i onda ces lakse u buducnosti moci sanirati posljedice ali naravno da nece nego radje popusiti qurac i sutiti i okrivljivati nekoga drugoga nego priznati istinu! Kako nas nije sram jednostavno srati i govoriti nebuloze i vaditi se na neke glupe isprike i mazati narodu oci i pumpati atmosferu tako sto podcjenjujemo sve koda smo prvaci svijeta i onda se i desi ova glupost s igrom najajdnijom na sp-u od svih repki dosad!!! nije ni cudo sto necemo uociti neke nedostatke jer na tim nedostacima se druge reprezentacije napredovale jer su ih usavrsile a mi jednostavno koda nezelimo neke svari vidjeti zato se ovo i desava i desavat ce se i u buducnosti a cujem i da gospodin gus hidink ce mozda voditi rusiju koja je skupa snama i englezima u skupini za kvalifikacije za europsko prvenstvo izgleda da ce biti veselo i snjima u skupini opet,i jos nesto da nadodam kaj mislite da hidink nebude ispravio stvari kao sto je u koreji napravio i u australiji i u vjerojatno rusiji - on hoce a di mso mi??? kako je to moguce da se nama opet ponavlja? ocito treba malo neke stvari sagledati realnije i spustiti se na zemlju!!! ma nemam jednostavno vise inspiracije ova sramotna igra me jednostavno razocarala kao i svakoga ....

Member of PCE 100+kg demolition squad

Zadnje izmijenjeno od: undo. 23.06.2006. u 01:19.
undo je offline   Reply With Quote