View Single Post
Staro 23.06.2006., 00:41   #469
Ramone
DDR RAM1

Ramone's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
IZBORNIČE, vrijeme je da se zaključi račun i vidi tko je što uradio odnosno što nije!
GOTOVO je s izvačenjima na sreću, suce, Svevišnjeg; i GOTOVO je s mazanjem očiju hrvatske javnosti (pogotovo nenogometne) gdje se u zadnjih 6 utakmica loših igara (poraz od nefurioznog Brazila niti rezultatski niti kvalitetom se ne može zvati uspjeh) se opravdava činjenicom da je to tek početak i da ćemo proigrati, te se konstantno kod loših rezultata podsjeća na trijumfe protiv Šveđana ili Bugara ( A NE SPOMINJE SE ***************BENA MALTA???).
VRIJEME je da se pojasne neke stvari zbog kojih bi svaki imalo pametan ili inteligentan čovjek postavio pitanje: "Jesam li ja (i moj sin), Bogom dani ovoj reprezentaciji i bez mene (nas) se ne može? ILI je mojim lošim vođenjem Hrvatska zakinuta za prolaz dalje, a puno dobrih nogometaša nije dobilo priliku nastupiti za voljrnu zemlju, iako su objektivno - subjektivno bolji od Malog Veterinara?"
IZBORNIČE, Klasnić vam sjedi na klupi, Dado trči po dijelu terena gdje je vaš sin glavni (barem po Vama), a Tudor promašuje sudbonosne prilike...
IZBORNIČE (nadam se ubrzo i biši izborniče) pogriješili ste u pozivanju u svoje redove RUKOMETAŠA... naime nije Tomas najbolji igrač svijeta nego Ivano Balić!
IZBORNIČE što je Olić učinio za našu ekipu??
IZBORNIČE ja Vas iskremo molim, recite mi: iMATE LI VI IŠTA SEBI ZA PRIGOVORIT ili već slažete ekipu za kvalifikacije protiv Rusa?

P.S. Prijatelji s foruma, duboko sam razočaran, razumite me... Al ne mogu gledati kako se većina ljudi ne obazire na loše poteze jednog najobičnijeg MAJMUNA i CUGERA!

P.P.S. Od igrača nikom ništa ne zamjeram, (niti Kranjčaru što ga tata gura, niti igračima za žute/crvene, niti za propuštene prilike, nit za rpimljene golove, ...) svatko je dao što god je mogao!

please wait

Ramone je offline   Reply With Quote