Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^
Arthas, ko da ti je nesto eksplodiralo u kucistu  Dade se to lijepo srediti, samo treba malo truda i volje... btw, koliko ti je to sve bucno? Imam osjecaj da vristi od buke  Zasto ne zamijenis zujalicu na MAX-ici sa pasivcem? Zasto ne stavis subwoofer pod stol, mislim da bi ti se puno bolje culo. Kakva je ta (tj. kakva ce biti) ta druga konfa? 
|
Ma znam, znam izgleda uzasno, mozes samo zamisliti kako je meni kad to gledam svaki dan. Nemam vremena trenutno bas se zaje... sa tim zbog posla i ispita ali vjeruj mi, imam nacrte (doslovno) kako cu to sve lijepo srediti... Cuj, bas i ne vristi kad stisam sve sa SpeedFanom i HardCanom... (jos fale 3 venta na bocnim stranicama koji se ne vide na slikama hehe: sweating ). Na prednjoj strani sam napravio dve sklopke za prednji 90 (uskoro 120mm) vent i straznja 2 80mm tako da ne rade kad ne trebaju. Ova zujalica na N/B mi i ne zuji tako strasno kako sam mislio da hoce, SpeedFan regulira i nju i onu od OTES-a skupa. Sub ne zelim stavljati pod stol jer tamo ima toliko prasine da mi ga je stvarno zao (tek sam kupio taj 5.1).
Druga konfa je moja stara konfa a to je:
Albatron PX865PEC Pro v 2.0 (sad je bila stara soltekica koje je riknula mi se cini), northwood 2.4B, 1 GB ddr400, Radeon 9200 vivo, WD 40GB, neka zvucna (imam ih par) i 17" LG CRT.
Imam toliko planova i zamisli (a ni pare nisu pre veliki problem) a nemam vremena, zalosno...