View Single Post
Staro 20.06.2006., 20:24   #62
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor hrvojezg00
kao prvo, studiram arh pa u fusu radim 3d vizualizacije, zato mi je bilo potrebno sto vise tog "rendering powera" pa nakon 2-3 mj googlanja, i trazenja dosao sam do ove konf.
Nisi mogao izabrati gore vrijeme za kupitit takvu konfiguraciju, no dobro.

Citiraj:
zasto gamerska graficka?zato sto bi jednu quadro ili firegl platio 3 puta vise a i ne treba mi jer nikad ne radim sa toliko poligona da mi se zbloka komp.
Realizm 500, recimo, kosta svega ~1000kn vise od ove graficke koju si sada kupio.

Citiraj:
evo sad sam inst win64 iz jedinog razloga jer imam 4 gb a u win32 prikazuje 2.9, jer kolko sam cuo nemoze vise prikazivati.sada me zanima, da li ostalih 1 gb ode u zrak ili ih komp koristi samo ne moze prikazati to?
Windowsi su operativni sustav s jednim od najgorih memory managementa ikad napravljenim. Stoga, do 64 bitne verzije, 3GB cistog virtualnog adresnog prostora i GB za kernel i izvrsne komponente (zanemarimo li PAE/PSE) bio je standardan NT memory management.

Nazalost, AFAIK, Autocad, recimo, uopce ne radi na 64 bit Windowsima kao ni pregrst drugog softvera a i hardvera. Ne znam na cemu radis, no ovo PC nije zasluzio da ga unistis s Windowsima.

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote